Dejan je SKLON SAMOPOVREĐIVANJU! Mogao je da ISKRVARI! Miljana otkrila: PROMENIO je VERU zbog nje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jan.2022, 15:19

"Dejan je SKLON SAMOPOVREĐIVANJU! Mogao je da ISKRVARI!" Miljana otkrila: "PROMENIO je VERU zbog nje!"

"Želi da se neko raspada zbog nje, da pati."

Miljana Kulić je u intervjuu za "Informer" otkrila koliko je zgrožena zbog situacije i odnosa Dejana i Dalile Dragojević.

Ona je jako ogorčena na Dalilu, te je na Dejanovoj strani, ali smatra da ona traži načine da ga uništi, kao i da je kriva za njegovo samopovređivanje, jer mu, kako kaže, daje lažnunadu.

- Mogao je da iskrvari da je pogodio neki nerv i da se ne daj Bože desi ono najgore. Dejan je sklon >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << samopovređivanju. Doživeo je javno poniženje na nacionalnoj najgledanijoj televiziji. Odrekao se svega zbog te Dudlile, promenio je veru zbog te nje.

- Ona je kriva što mu je davala lažnu nadu jer kada god je on bio srećan tamo, ona je pokušavala na sve moguće načine da ga unesreći. Ona ne želi da ga vidi srećnog. Želi da se neko raspada zbog nje, da pati.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.