Dejan Stanković u ljubavi sa Buckom!

Izvor: Svet, 09.Okt.2011, 11:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dejan Stanković u ljubavi sa Buckom!

naslov: 
Dejan Stanković u ljubavi sa Buckom!



excerpt: 
Sudeći prema ovoj fotografiji, Dejan Stanković, zvani Kralj, srećan je sa novom devojkom! Kontroverzni voditelj je uslikan sa devojkom koja vam je verovatno poznata...


izvor: 
"Alo!"


tekst clanka: 
Sudeći prema ovoj fotografiji, Dejan Stanković, zvani Kralj, srećan je sa novom devojkom! Kontroverzni voditelj je uslikan sa devojkom koja vam je verovatno poznata, ali ne znate odakle? U pitanju je pevačica Slađana Đorđević Bucka, nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja  "Zvezde Granda" "Mi se volimo i mislim da je to dovoljno. Rešio sam da promenim život i Bucka je prva u nizu mojih promena", pohvalio se Stanković listu "Alo!", dok njegova izabranica nije bila dostupna za komentar.
 



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAŠLI SE: DEJAN STANKOVIĆ KRALJ U VEZI SA BUCKOM!

Izvor: BezZabrane.com, 09.Okt.2011

Sudeći prema ovoj fotografiji, Dejan Stanković, zvani Kralj, srećan je sa novom devojkom! Kontroverzni voditelj je uslikan sa devojkom koja vam je verovatno poznata, ali ne znate odakle? „U pitanju je pevačica Slađana Đorđević Bucka, nekadašnja takmičarka za zvezde „Granda“! U želji...

Nastavak na BezZabrane.com...

Bucka u vezi sa Dejanom Stankovićem

Izvor: Svet plus, 09.Okt.2011

Voditelj Dejan Stanković, zvani Kralj, uslikan je kako beogradskim ulicam šeta sa svojom novom devojkom Slađanom Đorđević Buckom, koja je javosti poznata po učešću u Zvezdama Granda pre tri godine.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.