Dejan OŠTRO ODGVORIO Dalilinoj majci: Nakon osude koju je pretrpeo, ZAREŽAO na bivšu taštu

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2024, 23:37

Dejan OŠTRO ODGVORIO Dalilinoj majci: Nakon osude koju je pretrpeo, ZAREŽAO na bivšu taštu

Na pomolu je zaista prava vatra.

Dalila Dragojević i Dejan Dragojević, završili su svoju ljubavnu romansu i brak još tokom petog serijala rijaliti formata "Zadruga". Ipak, i dan danas se u medijima često njihova imena provlače u zajedničkom kontekstu. Dejan je naime, sinoć premijerno prikazao na Hajpu svoju autorsku emisiju "D-cast". Povodom izrečenog u istoj, oglasila se i Dalilina majka, Emina Mujić iz Šepka. Prilično ga je loše komentarisala o čemu smo već pisali, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sadsa je usledio i njegov odgovor.

Dejan je kao i uvek bio odsečan i direktan kada su ovakve stvari u pitanju, te se za medije oglasio i izneo svoje viđenje stvari, odnosno ove pomenute teme.

Dejan Dragojević su mediji upitali za komentar, ali on nije želeo da se bavi time.

- Nemam komentar, zaista - izjavio je Dejan, ne želeći da se uplićće u ovu tematiku.

Da li će se i Dalila oglasiti ovim povodom, ostaje nam da vidimo u danima koji dolaze.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Hype

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.