Dejan Dragojević o KRŠTENJU i majci Biljani: Bez ustručavanja prokomentarisao njenu ODLUKU, otkrio nepoznato

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Jan.2024, 09:42

Dejan Dragojević o KRŠTENJU i majci Biljani: Bez ustručavanja prokomentarisao njenu ODLUKU, otkrio nepoznato

Otvoreno progovorio o svemu.

Pobednik rijalitija "Zadruga 5", Dejan Dragojević nedavno je dobio poslovni angažman na televiziji Hajp, a pre nego što započne sa svojim voditeljskim poslom, Dejan je gostovao kod kolege Stefana Usiljanina u emisiji "Pretres".

On je ovom prilikom progovorio o brojnim temama, a u jednom trenutku je otkrio da li je kršten i spomenuo majku Biljanu Dragojević.

- Ajde prvo da te pitam Dejane, je l' si kršten? >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - glasilo je pitanje.

- Ne, samo je sestra krštena, ona se krstila sada pre nego što se venčala - otkrio je Dejan.

- Čak i tvoja majka je u jednom intervjuu izjavila da nije želela da vas krsti da bi vi mogli sami da odlučite šta hoćete u životu - rekao je voditelj.

- Da, mislim da nije sumnjala da će neko otići ka islamu - potvrdio je Dejan tadašnju odluku svoje majke i osmehnuo.

Detaljnije pogledajte OVDE.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.