Dečko sa pedigreom, markantan, pun kao brod, uspešan: Otkrio ko je Stanislav Krofak, novi učesnik Elite

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 03:40

"Dečko sa pedigreom, markantan, pun kao brod, uspešan": Otkrio ko je Stanislav Krofak, novi učesnik Elite

Svi se pitaju koliko ovako pristojan momak može da izdrži u Eliti.

U elitu je ušao Stanislav Krofak, nazvan Panter, na ošti užas njegove bivše devojke Mione Jovanović. Nenad Aleksić Ša se hrabro suočio sa Stanislavom, ali po svemu sudeći ni njemu nije najlakše što ej bivši MMA borac u Eliti.

Ipak, jedan učesnik Elite se posebno obradovao Panterovom ulasku. Reč je o Urošu Staniću koji je stalno dozivao Stanislava jer je u žestokom sukobu i sa Mionom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i sa Aleksićem.

- Voleo bih da vidim Uroša, kako komentarišeš ulazak Pantere? -pitao je Darko

- Ja sam presrećan, jako mi je drago što je on ušao, nije lepo šta je Miona uradila njemu niti Ša Vanji, nije lako ući kada te neko vređa i preti, divim se njegovoj hrabrosti, ipak nije lako suočiti se sa ovim ljudima ovde, ja sam očekivao da će se Miona izviniti Stanislavu ali ona nema ni stida ni srama. Ja sam rekao da bih otišao sa njim na kafu, on dečko ima pedigre, mnogo je markantan, svaka mu čast, pun kao brod, ima roleks, dobra kola, Ša nikada takve tablice neće imati, ja ću zastupati Stanislava, divim mu se što nije imao tremu -rekao je Uroš.

Detaljnije u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.