Debi uloga: Ovako je Jasmina Medenica izgledala pre 30 godina! (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2015, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Debi uloga: Ovako je Jasmina Medenica izgledala pre 30 godina! (video)

Jasmina Medenica svoju prvu manju ulogu imala je sada već davne 1985. godine, odnosno pre 30.godina.

Iako krije godine kao zmija noge, video klipovi i filmovi svedoče tome kada je Medenica započela svoju filmsko-muzičku karijeru.

Naime, svoju debitantsku, epizodnu ulogu Jasmina je imala pre tačno trideset godina. Ona se pojavila u filmu ”Tombola” i igrala je romkinju, pevačicu, koja peva po autobusima.

Tada je imala crnu kosu, tamniji ten i izgledala >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << je neprepoznatljivo u poređenju sa ovom Jasminom koju sada gledamo na imanju u Lisoviću.

Mnogi je ne bi nikada povezali sa ovom tamnoputom devojkom. Pored nje u filmu se pojavljuje i Mira Karanović, kojoj je ovo takođe bila jedna od prvih uloga u karijeri.

Mi vam donosimo i video, pa sami procenite koliko se Medenica zaista promenila u poređenju od pred trideset godina:

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.