Izvor: Scandal.rs, 10.Jun.2016, 19:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davorin Bogović posle 30 godina sa Prljavim Kazalištem na Tašu: Beograd će goreti od emocija!

Jedan od najpopularnijih pop-rok sastava bivše Jugoslavije, zagrebacki bend Prljavo Kazalište najavio je spektakularan koncert na novootvorenom Stadionu Tašmajdan za sutra uveče. Prljavci obećavaju odličnu atmosferu i jedinstven repertoar koji će se dopasti svim generacijama, bez izuzetka.

Ostatak teksta pročitajte ovde: Davorin Bogović posle 30 godina sa Prljavim Kazalištem na Tašu: Beograd će goreti od emocija!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Davorin Bogović posle 30 godina sa Prljavim Kazalitštem na Tašu: Beograd će goreti od emocija!

Izvor: Svet, 10.Jun.2016

Foto: Promo. . Jedan od najpopularnijih pop-rok sastava bivše Jugoslavije, zagrebacki bend Prljavo Kazalište najavio je spektakularan koncert na novootvorenom Stadionu Tašmajdan za sutra uveče. Prljavci obećavaju odličnu atmosferu i jedinstven repertoar koji će se dopasti svim generacijama, bez...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.