Davor Jovanović:  Nazadovao sam zbog PGS!

Izvor: Poznati.info, 22.Jan.2013, 04:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davor Jovanović: Nazadovao sam zbog PGS!

I dok euforija zbog finala popularnog muzičkog takmičenja “Prvi glas Srbije” još traje, a pobednica skuplja čestitke, prošlogodišnji pobednik Davor Jovanović (24) raduje se zbog koleginice, ali i zbog sebe, i to, verovali ili ne, zato što mu je ovih dana istekao ugovor! Ovu informaciju otkrio nam je kada smo ga pozvali u trenutku dok se vraćao sa nastupa u Beču. Iako umoran i dekoncentrisan, Davor nam je ispričao kako se oseća godinu dana nakon pobede i otkrio da je dosta toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << izgubio u poslednjih 12 meseci.

- Od “Prvog glasa Srbije” dobio sam samo afirmaciju. Nisam dobio nikakvu nagradu u vrednosti od 100.000 evra. Zapravo, ja još uvek čekam tu nagradu, a ni album nisam dobio kao što znate. Istekao mi je ugovor i jedva sam to dočekao. Sada ću sam da poguram svoju karijeru, svoju pesmu i sam ću odraditi marketing. Ne želim da se spuštam na taj nivo da se preko novina s nekim prepucavam, ali moram da vam priznam da sam čak i nazadovao u poslednjih godinu dana -priča iskreno Davor i otkriva svoje nezadovoljstvo zbog činjenice da nije dobio skoro ništa od trenutno najaktuelnijeg muzičkog takmičenja.

“Bolje bih prošao u Grandu” | Foto: Masanori Jošida

- Ne znam da li bih pobedio u “Zvezdama Granda”, ali da jesam, sigurno bih bolje prošao. Kao pobednik u “Zvezdama Granda” dobio bih stan, a ja sam još uvek podstanar. Dobio bih album, možda čak i novac. Da se razumemo, ljudi sa “Prve” prave odličan šou i zbog toga ih poštujem, ali poštujem i Sašu Popovića jer se on bavi tim ljudima. On ume da podrži te pevače i nakon što se završi takmičenje. U “Prvom glasu Srbije” pravi se odličan šou, evo oni su doveli Zokijevu mamu, koju on dugo nije video, i rasplakali su pola države, ali ne mogu da podrže pevača u daljem radu - smatra Davor, koji otkriva da se više nikada neće pojaviti na nekom muzičkom takmičenju.

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.