Davno sam stavila tačku na ljubav sa Igorom

Izvor: Vesti-online.com, 11.Maj.2011, 13:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Davno sam stavila tačku na ljubav sa Igorom

Prijatelji Mine Kostić (36) tvrde da je ona očajna zbog ljubavnih avantura Igora Kostića, oca njene ćerkice Anastasije, da roni suze i pati. Ali, Mina tvrdi da u tome nema trunke istine. Kako otkriva za "Vesti", Igora je davno prebolela i uopšte je ne zanima šta se sa njim dešava.

- Muka mi je više od tih priča sa kim je Igor. Novinari valjda pokušavaju da me isprovociraju i iznerviraju.

Ne mogu protiv njih, ne mogu nikoga da sprečim da priča i piše šta >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << hoće, ali znam kako je u mojoj duši.

Mirna sam i nemam razloga za nerviranje. Imam ćerkicu, mog anđela i ništa osim nje me ne zanima - počinje svoju ispovest Mina.

Nije valjda da vam srce ne zatreperi kada čujete da je Igor opet našao novu devojku?

- Igor i ja nismo zajedno već godinu dana. Ma ima i više, raskinuli smo pre nego što sam ušla na Farmu!

Da se razumemo, nije bilo kako neki pričaju. Nije otkačio on mene, već ja njega! Nismo se razišli zbog toga što me je prevario, već zato što ja nisam mogla da se priviknem na život na Altini. Lepo sam mu rekla, pre nego što sam ušla na Farmu, da mora da nađe drugi stan ako želi da nastavimo zajednički život.

Šta je on učinio?

- Nije učinio ništa. Pošto sam shvatila da od promene nema ništa, stavila sam tačku na naš zajednički život. Prošlo je godinu dana od tada, a ja sam za to vreme uspela da svoj privatni život sačuvam samo za sebe. Dok su drugi pravili famu oko mene i na račun mog imena pravili karijeru, ja sam ćutala kako bih zaštitila svoju ćerku.

Hoćete da kažete da je Igor pravio karijeru na vaš račun?

- Neću ja ništa da kažem. Sve se dobro vidi. Nijedan muškarac na svetu, pa makar on bio i otac moje ćerke, nije vredan da zbog njega pomutim njen mir. Ne plačem, ne tugujem, ne patim... Kad je o Igoru reč, jednostavno više nemam nikakvih emocija i zato ništa ne može da me povredi. Neću valjda da kukam i pravim cirkus od svog života. Nemam razloga, ispunjena sam, zadovoljna i srećna. Ne treba mi reklama na račun privatnog života.

Kako to da vas niko ne ulovi sa nekim muškarcem? Vešto se krijete?

- Nema šanse da me iko ulovi jer nigde ne izlazim. Nisam žena koja juri po otmenim mestima, draža su mi kućna druženja sa prijateljima, a izlazim samo kad radim. Zar moja ćerka da spava, a ja da se provodim? Nema tog muškarca na svetu zbog koga bih žrtvovala i minut uživanja kraj mog anđela. A to što Igor izlazi i ima devojke je njegova je stvar. Normalno je da izlazi i provodi se, pa muško je!

Da li ste u kontaktu sa njim?

- Naravno, čujemo se i svakodnevno zove zbog deteta. Obožava našu ćerkicu, posvećen joj je, provodi vreme sa njom i ne mogu da kažem da nije dobar otac. Ali, to nema veze sa našim odnosom.

Ima li neke nove ljubavi na vidiku i za vas?

- Niti ljubav jurim, niti od nje bežim. Ako se desi, desiće se.

Imate li posla i kako finansijski izlazite na kraj?

- Radi se tu i tamo. U poslu je zatišje, ali zbog toga moja ćerkica, mama Duda i ja ne oskudevamo ni u čemu. Pristojno živimo, ali se ne razbacujemo. Oduvek sam bila skromna i nisam maštala o avionima i kamionima. Materijalno mi nikada nije bilo najvažnije. Mnogo mi je vrednije ono što doživljavam svaki dan na ulici.

Ljudi me i dalje pozdravljaju i pričaju kako su oduševljeni mojim ponašanjem, kao da se Farma završila juče, a ne pre godinu dana. To što ja doživljavam, doživljavali su samo Toše Proeski i Tito. Nema miliona kojima se može kupiti - kaže Mina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mina Kostić: Baš me briga za Igora!

Izvor: Scandal.rs, 11.Maj.2011

Prijatelji Mine Kostić tvrde da je ona očajna zbog ljubavnih avantura Igora Kostića, oca njene ćerkice Anastasije, da roni suze i pati. Ali, ona kaže da u tome nema trunke istine. Kako otkriva, Igora je davno prebolela i uopšte je ne zanima šta se sa njim dešava. - Muka mi je više od tih priča...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.