David Radosavljević pesma i spot - Na tvojoj strani! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 20.Dec.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

David Radosavljević pesma i spot - Na tvojoj strani! (VIDEO)

Premijera, David Radosavljević! U spotu  za ovu pesmu pojavljuje se, prelepa balerina i svetska prvakinja u modernom plesu, Lea Gracjia Matejić. Pesma i spot "Na tvojoj strani"!

David Radosavljević je pre nekoliko dana predstavio svoj novi singl pod nazivom „Na tvojoj strani“. Ovaj mladi pevač je do sada pevao dečje pesme, a ovu numeru je otpevao jedan odrasli mladić.

Ispod Radosavljevićevog novog spota  mogu se pročitati samo pozitivni komentari >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << i David nam je priznao da je ponosan zbog toga. Dame su naročito oduševljene tekstom pesme, koji dotiče dušu na prvo slušanje.

U spotu  za ovu pesmu pojavljuje se, prelepa balerina i svetska prvakinja u modernom plesu, Lea Gracjia Matejić. Dok su fanovi gledali ekranizaciju ove numere, stekli su utisak da su Lea i David ili jako dobri glumci ili da između njih dvoje možda postoje neke emocije.

"Lea je bila moja simpatija. Ona je moja ljubav iz detinjstva. Sada nismo zajedno, ali smo ostali najbolji prijatelji. Jedno drugo najbolje poznajemo i moram da priznam da je to jedina moja bivša ljubav ili simpatija sa kojom sam ostao prijatelj." – otkrio nam je David.

A zašto su David i Lea pokrenuli sumnje kod nas, pogledajte spot i biće vam sve jasno.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.