David PROGOVORIO o odnosu sa Anom:  Da sam LJUBOMORAN, ja bih joj napolju ZABRANIO da... (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2020, 18:04

David PROGOVORIO o odnosu sa Anom: " Da sam LJUBOMORAN, ja bih joj napolju ZABRANIO da... (VIDEO)

Sve objasnio...

David Dragojević bio je je jedan od gostiju u radio-emisiji "Sprrrdnja". Tema današnje emisije je ljubomora, a ovaj zadrugar je gost zbog fotografisanja za kalendar u kom je učestvovala njegova devojka Ana Korać te je Dragojević pokazao ljubomoru.

- Ja nisam toliko ljubomoran, ja samo skrećem pažnju na ono što mi smeta. Skrećem pažnju na ono što bi svima zasmetalo - otkrilo je David.

- Vidi, ja da sam bolesno ljubomoran, ja bih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj i napolju zabranjivao mnoge stvari. Mi živimo zajedno. Kad si u rijalitiju sve se drugačije tumači. Na primer, Ana voli da se oblači opuštenije i meni to ne smeta. Da je kontra situacija, bilo bi katastrofa - priznao je Dragojević.

- Kad je sa mnom, a kad je gledaju, meni to imponuje, a kad nije sa mnom, nije mi lako - rekao je ovaj zadrugar.

Evo kako je sve izgledalo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Sloba BLOKIRAN na Instagramu, pa se BESNO OBRATIO pratiocima! Evo u čemu je problem! "Zahvaljujući DUŠEBRIŽNICIMA!" (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.