Dašić u provodu bez Milene Ćeranić!

Izvor: Poznati.info, 21.Mar.2013, 06:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dašić u provodu bez Milene Ćeranić!

Protekle nedelje u popularnom prestoničkom klubu Sinema održano je još jedno veče sportista. Uz odličnu svirku do svitanja, đuskali su vaterpolisti Andrija Prlainović, Stefan Mitrović i Predrag Jokić, zatim košarkaš Dašić Vladimir i bokser Milan Piperski.

Dašić u provodu bez devojke Milene| Foto: Pulsonline

Zanimljivo je i to da je Vladimir Dašić celo veče đuskao u velikom društvu, a od Milene Ćeranić ni traga ni glasa. Primetili smo samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << mladu damu koja je pozirala uz njega.

Dečko je nije poveo na žurku: Milena Ćeranić | Foto: Petar Marković

Sportistima su se kako to obično biva pridružili i pevači, pa su atmosferu u klubu dodatno ugrejali Stevan Ađelković, Dado Polumenta, Nigor, Marina Tadić i mnogi drugi.

Nigor se takođe zabavljao  | Foto: Pulsonline

Marina Tadić dodatno ugrejala atmosferu u klubu | Foto: Pulsonline

Dado Polumenta se pridružio kolegama| Foto: Pulsonline

Izvor: Alo.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.