Daru merkali šeici, al ona se ne da: Ne volim takve tipove, sve ih otkačim!

Izvor: Svet, 20.Mar.2017, 22:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daru merkali šeici, al ona se ne da: Ne volim takve tipove, sve ih otkačim!

Pevačica Dara Bubamara nedavno se vratila iz Dubaija, gde je uživala sa bratom čekajući da njen dečko košarkaš Duško Bunić dobije dozvolu od trenera da im se pridruži.
Kako šeici vole plavuše, Dara kaže da su merkali, ali da joj nije palo na pamet da prevari dečka.
“Nisam mnogo obraćala pažnju na šeike jer sam otišla da se odmorim. Danju sam se kupala, sunčala i uživala, a uveče malo šopingovala. Naravno da sam primetila da me odmeravaju, ali nisu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << ništa pokušavali. Oni vole da se okrenu i gledaju za atraktivnom plavušom, ali šta da im radim, nisu moj tip. Odbila bih svakog koji bi mi prišao, nema tih para zbog kojih bih bila sa nekim od njih. Ne samo da ne bih bila sa šeikom zato što sam zaljubljena i imam dečka, nego zato što ne volim takve likove. Čak i da sam slobodna, sve bih ih otkačila”, kaže Dara.
 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.