Darku Laziću najveću podršku pružio Saša Popović dok je njegova bivša žena istrčala sva u suzama iz bolnice!

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2018, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darku Laziću najveću podršku pružio Saša Popović dok je njegova bivša žena istrčala sva u suzama iz bolnice!

Jutros oko 8:30 časova vozilo kojim je upravljao Darko Lazić sletelo je sa puta u blizini Brestača i prevrnulo se na krov.

Osim toga što je u vozilu Lazić bio sam, policijska istraga je pokrenuta kako bi se saznali detalji tragedije. Darko se trenutno nalazi na aparatima za disanje, a predstoji mu operacija kuka i ugradnja šipke.  Prema navodima doktora njemu su povređeni glava, pluća, butne kosti, rebra sa leve strane su u prelomima i ima potres mozga što dovodi do životne >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ugroženosti.

Njegova bivša supruga Ana Sević plačući je istrčala iz bolnice. U bolnici su Lazićevi prijatelji i porodica, koji očekuju obaveštenja lekara o njegovom stanju.

Povodom ove nesreće oglasile su se njegove kolege koje su potrešene i se nadaju najboljem za Lazića.

- Veoma me uznemirila i potresla vest o Darkovoj nesreći. U ovom trenutku je najvažnije da on bude dobro, verujem u stručnost

naših lekara, te da će Darko iz ovoga izaći kao pobednik. Svim srcem sam uz njegovu porodicu i njega - rekao je Saša Popović.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Darko Lazić na aparatima za disanje, operacija odložena

Izvor: Tracara.com, 23.Okt.2018

U teškom je stanju instagram/darkolazicofficial Darko Lazić se nalazi na aparatima za disanje, nakon teške saobraćajne nesreće koju je ovog jutra doživeo. Kako pišu domaći mediji, Laziću su povređena pluća, glava, ima prelom butne kosti, i serijski prelom rebara sa leve strane od 4 do 12 rebra...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.