Darkova verenica Marina teško podnosi trudnoću!

Izvor: Svet plus, 01.Dec.2018, 11:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darkova verenica Marina teško podnosi trudnoću!

Darkova verenica Marina sada je osmoj nedelji trudnoće, a kako je prvo tromesečje najrizičnije za plod, tako Marina sada mora što više da odmara. Teško podnosi trudnoću pa je porodica jako zabrinuta.

Da trudnoću ne podnosi najbolje zbog stresa koji je pretrpela poslednjih mesec dana, otkrio je Marinin brat Miloš. On ne krije da svi strepe nad njom i brinu kako će izneti trudnoću, pa je za Svet otkrio:

"Marina gleda da bar nekoliko puta u toku dana ode >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u šetnju, a onda uveče ide kod Darka. Često odlazi kod njega, kad god se oseća dobro, pošto je muče vrtoglavice i mučnina. Povraća, dosta je malaksala, valjda zato što je malokrvna, i mora da se odmara i da se pazi, jer je to trenutno i za bebu i za nju najbitnije. Teško podnosi to drugo stanje, i nije kao naša majka koja je odlično podnosila trudnoće. Nama je samo da sve bude kako treba."

Marina Gagić je ove navode potvrdila. Iako presrećna zbog stanja u kom se nalazi, priznala je ipak to sve nije lako podnela:

"Tačno je da imam mučnine, ali bitno je da se osećam srećno. Znam da će sve biti dobro. Darko i ja ćemo iz svega izaći kao pobednici, jer je naša ljubav jača od svega. Darko je čovek mog života, volim ga najviše na svetu i sada ću mu i dete roditi, što je kruna naše ljubavi. Milan i Brankica su oduševljeni, mi se zaista lepo slažemo, svaki dan smo zajedno. Svi su presrećni, jer smo se stvarno zbližili, i ja sa njegovim roditeljima, i on sa mojima. Od kako su saznali da sam trudna i da ću im podariti unuče, prema meni se ponašaju kao da sam im ćerka, i zahvalna sam im na tome. Rekla sam im da se opuste i da ne brinu toliko. Oni znaju koliko je stresno bilo sve ovo kroz šta smo prošli, pa se sada plaše za mene."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.