Darkov otac o krizi kroz koju mu sin prolazi!

Izvor: Svet plus, 16.Nov.2018, 15:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darkov otac o krizi kroz koju mu sin prolazi!

Poslednjih nekoliko dana u javnost su dopirale razne informacije vezane za zdravstveno stanje Darka Lazića. Najitrigantnija je bila vest da Lazić prolazi kroz kokainsku krizu i da od lekara traži drogu.

Govorilo se o tome da Lazić duguje novac zelenašima, koji su navodno zbog toga maltretirali njegovu bivšu suprugu Anu Sević. Prema navodima raznih izvora Lazić se nalazi u teškom psihičkom stanju, pa je čak jedan diler pokušao da mu dostavi drogu u bolnicu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus <<
- O tim svim glupostima neću ni da pričam. Nemam šta da kažem na to, jer su to sve izmišljotine i gomila nebuloza. Kakva kokainska kriza i kakvi dugovi!? Naravno da on posle svega što mu se desilo ne može da bude idealno i naravno da ima psihičke padove. Ali ono što je najbitnije je da on ide ka boljem, a  ne ka gorem, što se kompletnog stanja tiče. I to je jedino bitno. Gluposti ne želim da komentarišem, ni da slušam, molim vas da razumete - rekao je Milan Lazić, Darkov otac.

Uz Darka su njegovi najbliži, koji se nadaju njegovom što bržem oporavku.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.