Darko Lazić zbog stanja bubrega mora na dijalizu! Operacija neizvesna!

Izvor: Svet plus, 24.Okt.2018, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić zbog stanja bubrega mora na dijalizu! Operacija neizvesna!

Pevač Darko Lazić zbog stanja bubrega mora na dijalizu! On se trenutno nalazi u komi ali kako pišu domaći mediji njegovo stanje se pogoršalo. Operacija je neizvesna! 

Stanje Darka Lazića, koji je teško povređen u saobraćajnoj nesreći i nalazi se u komi, se pogoršalo, javljaju beogradski mediji. Kako prenose Novosti, pevaču su otkazali bubrezi i jedno plućno krilo. Međutim, doktor iz KBC Zemun za Kurir je izjavio da se takve stvari dešavaju:

>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << "Pratimo stanje. I dalje je isto. Ima malih pomaka, ali tu smo da kontrolišemo i pratimo. Delimično ste u pravu za bubrege, ali takve stvari se dešavaju."

Pevač će morati na dijalizu zbog problema sa bubrezima.  su odlučili da pevač još ne može da bude operisan zbog zdravstvenog stanja u kom se nalazi. Doktori su doneli su odluku da će ga zbog smanjenog rada bubrega prvo uputiti na dijalizu, a da će tek nakon toga odlučiti kada će biti podvrgnut hiruškoj intervenciji.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.