Darko Lazić u bolničkom krevetu: Jeziva fotografija kruži internetom!

Izvor: Svet plus, 01.Nov.2018, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić u bolničkom krevetu: Jeziva fotografija kruži internetom!

Od nesreće koja je zadesila porodicu Lazić, ne prestaje se spekulacijama oko pevačevog zdravstvenog stanja! Darko Lazić u bolničkom krevetu! Jeziva fotografija kruži internetom! Krajnje morbidno i za svaku osudu!  

Pevač Darko Lazić je pre devet dana doživeo tešku stravičnu nesreću kod rodnog sela Brestač i od tada se nalazi u KBC Zemun gde se lekari bore da saniraju teške povrede koje je zadobio kada je njegov automobil sleteo s puta i prevrnuo se na krov. Šest >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << dana bio je u veštačkoj komi u koju su ga uveli lekari zbog povreda koje su bile opasne po život, ali njegovo stanje je poslednja dva dana znatno bolje i očekuje se da se potpuno oporavi.

Pojedini mediji su iskoristili ovaj nesrećni događaj i prenosili vesti o Laziću u kojima se spekuliše da bi pevač mogao da ostane invalid, a najstrašnije od svega je što se pojavila i vest da je Darko preminuo. Ovde nije kraj neprimerenim objavama, već je danas na Tviteru osvanula fotografija čoveka koji leži u bolničkom krevetu, privezan za aparate, a za koga se tvrdi da je Darko Lazić.

Ko god da je na fotografiji, degutantno je i za svaku osudu!

https://t.co/bCw5hZmZ69

— Drustvene mreze (@drustvenidrug) November 1, 2018 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.