Darko Lazić se ženi po drugi put!

Izvor: Svet plus, 08.Okt.2018, 14:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić se ženi po drugi put!

Pevač Darko Lazić se ženi po drugi put! Njegova izabranica je Marina Gagić i zajedno su tek nekoliko meseci, a on je za prsten izdvojio za naše prilike veliku svotu novca.

Darko Lazić i njegova nova izabranica Marina Gagić su zajedno tek par meseci, ipak čini se da je pevač spreman da ponovo uplovi u bračne vode. Domaći mediji su preneli ovu vest, nakon saznanja da je Darko već kupio verenički prsten od čak 15.000 evra.

Izvor blizak pevaču tvrdi:
>> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << />
"Darko i Marina u vezi su pola godine, ali njihov odnos od prvog dana je kao da su deset godina zajedno. Iako često kroz zajednička druženja spomene da je ona devojka njegovog života i da će se oženiti njome, nismo ga shvatili ozbiljno sve dok nije počeo da se raspituje gde da nađe verenički prsten koji je drugačiji od svih ostalih koje je video i pitao najbližeg saradnika da krene sa njim u potragu. Verujem da ne postoji zlatara koju Darko sa svojim menadžerom nije obišao u tih nekoliko dana. Do najsitnijih detalja je gledao svaki prsten, tačno je znao šta želi, a šta ne. Ni mi koji ga dobro poznajemo nismo ga skoro videli tako uzbuđenog i srećnog. Izrazio je želju da na ruku svoje devojke stavi prsten koji nema nijedna druga i tada je izbor suzio na tri najlepša i, ruku na srce, najskuplja prstena."

Savršen prsten pronašao je uz pomoć par članova Marinine porodice. On im je poslao fotografije, a oni su glasali koji im se najviše dopada. Izbor je pao na najskuplji prsten, koji košta čak 15.000 evra.

"Darko je čvrsto rešio da se sledeće godine oženi Marinom zbog čega će je do kraja godine zaprositi. Planirao je da to bude u novogodišnjoj noći i da kao verenicii obeleže početak 2019. godine ali ipak će biti ranije jer on ne može da se strpi." - dodaje izvor za Alo.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.