Darko Lazić nikad više neće normalno hodati!

Izvor: Svet, 01.Avg.2019, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić nikad više neće normalno hodati!

Darko Lazić je doživeo saobraćajnu nesreću koju malo nije platio glavom. Iako su svi izgledi bili prvo da možda neće preživeti, potom da će veoma teško ići njegov oporavak, pevač uopšte nije gubio nadu. Međutim, u međuvremenu su se stvari promenile.
Iako su stručni lekari dali sve od sebe da mu sačuvaju bubrege, pluća i slezinu koja mu je izveđena, ugradili su mu i veštački kuk, a karlica mu je do sada srala. Ali funkcija desnog stopala nema pomaka.
– Svi >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kažu da će biti bolje, ali ja u to ne verujem. Osećam da nema pomaka i to me užasava, ali šta je, tu je. Ne mogu da se ubijem – rekao je Lazić.
Iako je davao svoj maksimum da se što pre oporavi i oslobodi štaka, nikakav rezultat nisu postigli upravo sa desnim stopalom, zbog kojeg se Darko otežano kreće.
svetRajko Ristić/Svet
The post Darko Lazić nikad više neće normalno hodati! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.