Darko Lazić neprestano traži da vidi verenicu!

Izvor: Svet plus, 04.Nov.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić neprestano traži da vidi verenicu!

Pevač Darko Lazić i dalje je u KBC Zemun gde čeka operaciju kuka. On se medicinskom osoblju žali na bolove u nozi ali i neprestano traži da vidi verenicu Marinu Gagić.

Pevaču izgleda ipak najviše prija kada je pored njega njegova verenica Marina Gagić. On je u svesnom stanju i oseća se bolje zbog čega su lekari odlučili da ga operišu sledeće nedelje. Kako izvor kaže, a Blic prenosi Darko je veoma vezan za svoju devojku:

" Darko sada komunicira >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa lekarima, kao i sa porodicom koja mu dolazi u posetu. Osoblju u KBC Zemun se žali na bolove u nozi što je i normalno u njegovom stanju jer još nije operisan. Ono što je iznenadilo mnoge jeste to da Darko non-stop traži da vidi devojku. U svakoj komunikaciji sa lekarima i sestrama u bilo koje doba dana od traži da mu dovedu Marinu. Veoma je vezan za nju i najviše mu prija kada je ona pored njega."

Pošto će Darko biti operisan sledeće nedelje postoji mogućnost da iz ove bolnice izađe za manje od mesec dana kaže izvor i dodaje:

"Kod pacijenata kao što je Darko nije moguće dati precizne prognoze kada i kako će se njegovo zdravstveno stanje odvijati. Jedan od lekara je porodici pevača dao nadu da postoji šansa da za petnaest dana ode kući ili bar napusti intenzivnu negu što je svakako znak da je stanje mnogo bolje. Pluća i bubrezi su mu i dalje u lošem stanju, pa se čeka da se vidi kako će se sitacija odvijati dalje."

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.