Darko Lazić nasrnuo na verenicu nasred ulice?!

Izvor: Tracara.com, 25.Okt.2020, 20:31

Darko Lazić nasrnuo na verenicu nasred ulice?!

Foto: Instagram Pre nedelju dana, dok je još bilo sunčano, Darko Lazić i njegova verenica Marina izveli su sina Alekseja u šetnju, međutim, umesto da uživaju, izbila je žestoka svađa. Čak je Darko nasrnuo na verenicu, pa je jedna od prolaznica htela da pozove policiju, ali je Marina sprečila! „Šetali su sa sinom i kad su prolazili pored prodavnice igračaka, mali je hteo neki bager. Naravno, Darko je odmah krenuo da kupi igračku sinu, ali je tada Marina dreknula: Ne može! Puna nam >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je kuća igračaka! Ne može da dobije sve što hoće, neću da mi dete bude razmaženo! Ima sve, znaš li ti koliko je gladne dece,“ prepričava za Scandal! izvor sa lica mesta i dodaje: „Darko je na to poludeo, pa joj je odbrusio: Ma nema ti meni da prigovaraš oko deteta! Šta urlaš na ulici, gleda nas narod! Ima da mu kupim ako hoću! Baš želim i ja da Aleksej ima ovaj bager,“ prepričava izvor sa lica mesta i nastavlja: „U svom tom urlanju, Darko je onako ovlaš uhvatio Marinu za ruku i to je delovalo kao da je grub, pa se jedna prolaznica umešala i rekla da će zvati policiju, ali je Marina odmah skočila i objasnila da nema potrebe jer je sve obična rasprava, te da oni tako inače funkcionišu.“ „Naravno, Darko je na kraju kupio ne samo bager, nego pun gepek igračaka za malog, a Marina nije imala kud, pa je i ona sebe počastila novom garderobom,“ završava naš izvor. The post Darko Lazić nasrnuo na verenicu nasred ulice?! appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Skandal! Darko Lazić udario Marinu?

Izvor: Story, 26.Okt.2020, 16:00

Darko Lazić i Marina Gagić – Svađa eskalirala u neviđeni skandal? Darko Lazić i Marina Gagić bili su akteri žestoke svađe, a opuštena šetnja sa sinom Aleksejem pretvorila se u pravu noćnu moru. Poznati folker navodno je nasrnuo na svoju verenicu, a sve je prepričao očevidac kog je Marina...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.