Darko Lazić nakon priče da ga je Ana Sević varala sa Lukasom – pevač u šoku

Izvor: Tracara.com, 17.Jun.2021, 15:41

Darko Lazić nakon priče da ga je Ana Sević varala sa Lukasom – pevač u šoku

Pevač Aca Lukas u svojoj knjizi „Ovo sam ja“ izneo je brojne pikanterije iz života, pa tako i iz braka sa bivšom suprugom Sonjom Vuksanović. Lukas je napisao da ga je supruga Sonja pre nekoliko godina optužila da ju je prevario s pevačicom iz Zvezdi Granda, a mediji su od izvora bliskog pevaču navodno otkrili da je reč o Ani Sević. Ovim povodom sada se oglasio i Anin bivši muž, pevač Darko Lazić. „Auu, čuli ste za to? Na tu temu baš ništa neću da komentarišem“, kratko >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << je poručio šokirani Lazić za „Kurir“. Lukas je u knjizi opisao jednu od svađa sa Sonjom, koja je nastala, navodno, zbog Ane Sević. „Klošaru jedan, ti ćeš sa mnom da se igraš! Misliš da ne znam da je**š onog kepeca iz ‘Zvezda Granda’!“ Kad je to izgovorila, nisam mogao da se kontrolišem. „Taj kepec se bolje k**a od tebe. I bolja je riba od tebe. A sa tobom mogu da legnem samo kad sam pijan!“,  prepričao je Lukas u knjizi. Bivša žena Ace Lukasa o njegovoj knjizi: Nemam komentar Bivša supruga Ace Lukasa Sonja Vuksanović, o kojoj je pevač u svojoj knjizi „Ovo sam ja“ izneo brojne pikanterije, oglasila se za i rekla da je „ništa ne zanima što piše“. „Dobar dan, naravno da nemam komentar! Hvala na razumevanju, pozdrav“, rekla je Sonja „Kuriru“. The post Darko Lazić nakon priče da ga je Ana Sević varala sa Lukasom – pevač u šoku appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

SONJA RAZVEZALA JEZIK "Ana Sević je samo JEDNA U NIZU", Lukasova bivša iznela prljav veš iz njihovog braka: "Ostavila sam ga zbog mnogo stvari"

Izvor: Blic, 17.Jun.2021

Pevač Aca Lukas veliku pažnju je privukao biografskom knjigom "Ovo sam ja" u kojoj je ogolio dušu, a čiji delovi su već dospeli u javnost. Aca je, kako je objasnio, u knjizi izneo svoj život "negde od sredine", a osim brojnih afera koje su ga pratile, pisao je i o svađama koje je imao sa svojom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.