Darko Lazić ležao na podu i zarađivao pare (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Nov.2014, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Darko Lazić ležao na podu i zarađivao pare (VIDEO)

Popularni pevač postavio je na Fejsbuku video-snimak na kome se vidi kako peva u ležećem položaju i kako ga gosti kite novčanicama

Mnogi estradni umetnici pevaju na raznoraznim slavljima na kojima zarađuju velike svote novca. Pevač Darko Lazić postavio je na svom Fejsbuk nalogu video-snimak na kome se vidi kako leži na čaršafu a gosti ga “zalivaju” novčanicama.

- Tako mi to u Beču… vidimo se večeras u Village …srećna slava svima koji slave – napisao je Lazić kao komentar uz priloženi snimak.

Nastup Darka Lazića pogledajte OVDE.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Darko-Lazic-lezao-na-podu-i-zaradjivao-pare-

Izvor: medio.rs, 23.Nov.2014

Popularni pevač postavio je na Fejsbuku video-snimak na kome se vidi kako peva u ležećem položaju i kako ga gosti kite novčanicama...Mnogi estradni umetnici pevaju na raznoraznim slavljima na kojima zarađuju velike svote novca. Pevač Darko Lazić postavio je na svom Fejsbuk nalogu video-snimak...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.