Darko Lazić OŠTRO progovorio o Barbari Bobak - Ta devojka..., nije štedeo na rečima

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Dec.2023, 19:13

Darko Lazić OŠTRO progovorio o Barbari Bobak - "Ta devojka...", nije štedeo na rečima

Darko Lazić iskreno je govorio o bivšoj devojci. Dao je svoje mišljenje o tome da li ju je veza sa njim proslavila.

Barabara Bobak postala je poznata javnosti nakon veze sa pevačem Darkom Lazićem, a nakon njihovog raskida popularnost joj je naglo skočila.

I dok svi komentarišu da je uspela zahvaljujući vezi i raskidu sa Darkom, pevača, koji je u srećnom braku sa suprugom Katarinom, ne zanima ništa vezano za njegovu bivšu izabranicu.

Naime, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Darko je pobesneo zbog pitanja vezana za Barbaru i njen uspeh kada je pevanje u pitanju.

- Barbara i ja nismo zajedno već dve godine. Mene ta devojka ne zanima! Šta ja imam s njom?! Nemojte me ni pitati o njoj. Otkud ja znam da li bi bila popularna da nije mene. Ima ona i drugih bivših momaka. Nemojte me stavljati u kontekst sa njom - Kaže Lazić.

Inače, Barbara je jednom prilikom ispričala kako je zbog Darka posećivala psihoterapeuta.

- Potražila sam stručnu pomoć pre raskida, ako ćeš iskreno (smeh). Zbog svega toga mi se život iz korena promenio naglo. Ja sam neko ko je vodio neki jako „optimalan“ život, a kada ti se desi tako nešto, takav bum, kada ti se sve totalno okrene. Da bi se snašao u svemu tome i ne bi sebe izgubio, ti moraš. Mislim, ne moraš, ali ja sam morala. Naravno da sam ja na tim psihoterapijama razgovarala i o raskidu, ali i o stvarima koje se dešavaju meni u životu - otkrila je.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.