Darko Lazić: “Istina je da sam DUŽAN pola MILIONA EVRA!” Zadužio se još za KRŠTENJE sina!

Izvor: Svet, 18.Jun.2020, 13:23

Darko Lazić: “Istina je da sam DUŽAN pola MILIONA EVRA!” Zadužio se još za KRŠTENJE sina!

Darko Lazić će 30.000 evra za krštenje i prvi rođendan sina Alekseja, iako je već u dugovima do guše. Folker se zadužio pola miliona evra, ali ga to ne sprečava da priredi veliku žurku za naslednika kog je dobio sa verenicom Marinom Gajić.
DARKO: “SINU NE SME NIŠTA DA NEDOSTAJE” Lazić kaže da njegovom sinu ništa ne sme da fali u životu, bez obzira na to što je porodica u teškoj finansiskoj situaciji.
“Istina je da dugujem 500.000 evra i radim na tome da ih >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << vratim. Veći deo zarade mi ode na vraćanje tih dugova. Ipak, kada je reč o Marini i Alekseju, njima ništa ne sme da nedostaje. Dugo već planiramo veliko slavlje za Aleksejev rođendan i krštenje i samo smo čekali da se kockice poklope”, priča Darko za Informer.
NOVI STAR! Luna će umreti: Marko hteo se*s sa Jelenom pre Zadruge – DOKAZ PORUKE! Darko se razvodi, uhvaćen sa poznatom pevačicom! Šopićka i Stanija delile istog momka! Žika Jakšić u paklu zbog korone!

Lazić je rezervisao veliku salu u jednom luksuznom hotelu u Pećincima, rodnom selu svoje drage. Tamo će okupiti 500 gostiju, a među njima naći će se mnogo poznatih ličnosti.
“To je za Darka važan dan i želi da sve bude savršeno. Zato je izabrao najskuplju hranu iz jelovnika za 500 gostiju i to će ga koštati 16.500 evra. Još 3000 evra izdvojio je za smeštaj gostiju koji budu došli izdaleka, a žele da popiju i opuste se, pa da imaju gde da prespavaju”, priča izvor.

Lazićeva verenica Marina insistirala je na bogatoj dekoraciji i vatrometu.
“Darko je slab na Marinu, pa je rešio da udovolji svakom njenom zahtevu. Sve će biti prepuno prirodnog cveća, slatkim đakonijama. Priprema se i spektakularni vatromet. Kada se sabere sve što želi pući će minimum 30,000 evra”, priča izvor za Informer.
PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković nije bio PLANIRAN! Prvo je Dijana ZATRUDNELA, pa ju je Srđan ZAPROSIO!
SVETBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Darko Lazić: “Istina je da sam DUŽAN pola MILIONA EVRA!” Zadužio se još za KRŠTENJE sina! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Darko Lazić dužan pola miliona, a pravi feštu od 30.000 evra

Izvor: Nezavisne Novine, 18.Jun.2020

Darko Lazić će 30.000 evra za krštenje i prvi rođendan sina Alekseja, iako je već u dugovima do guše.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.