Darjan Radumirović IZAŠAO IZ ELITE kako bi, putem DNK analize, saznao da li je on OTAC DEVOJČICE

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2024, 16:01

Darjan Radumirović IZAŠAO IZ ELITE kako bi, putem DNK analize, saznao da li je on OTAC DEVOJČICE

Odlučan je da sazna istinu.

Darjan Radumirović, učesnik rijaliti programa ''Elita'', se našao u veoma neprijatnoj situaciji kada je insistirao da bude izveden iz rijalitija kako bi sproveo DNK analize koje mogu ustanoviti da li je biološki otac devojčice koju njegova bivša partnerka ne želi da prizna kao njegovu ćerku.

Uprkos brojnim pokušajima majke deteta da ga izoluje od sebe i ćerke svakakvim konfuznim pričama, on je uvek ostao odlučan >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da sazna istinu.

Rađenjem DNK analize on je, više nego ikad ranije, korak bliže svom cilju.

U retrospektivi, Darjan je ranije pričao o ljubavnoj letnjoj avanturi koju je imao sa navedenom devojkom. Međutim, iako od početka on nije bio siguran da je on otac devojčice, nije zahtevao da se odradi DNK test sve dok majka deteta nije u potpunosti odbijala da se to dokaže i time, dalje, podstekla Darjana da insistira na testiranju.

Ostaje nam da saznamo rezultate DNK analize po Darjanovom povratku u rijaliti.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.