Dara spremna za promene nakon skandala: Ušla je u studio kako bi snimila nove pesme, a tek da vidite s kim se pomirila!

Izvor: Svet, 22.Mar.2019, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara spremna za promene nakon skandala: Ušla je u studio kako bi snimila nove pesme, a tek da vidite s kim se pomirila!

Dara Bubamara nedavno je bila u centru skandala kada je u javnosti procureo snimak na kojem liže vibrator. To je još jedan u nizu skandal popularne pevačice čije su fotografije na kojima je naga obišle javnost pre par godina.
Ipak, Dara se ne obazire na ovo, već nastavlja tamo gde je stala.
Ušla je u studio gde sprema nove pesme, a tekst za nju je pisao Dragan Brajović Braja sa kojim pevačica nekoliko godina nije bila u dobrim odnosima.

Braja je pre >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << dve godine izjavio da ga je sa Darom pomirio njihov sin i da su tokom tog susreta pale i suze.
“Sa Darom me je pomirio moj mlađi sin na proslavi punoletstva Viktora Živojinovića. Moj mlađi sin joj je prišao, oni su se tamo izgrlili, isplakali, šta su već radili, pa su i mene uključili u sve to. Ja sam trenutno u nekoj pomirljivoj fazi. U suštini, sa njom nisam imao personalni problem”, rekao je Braja tada.

Pevačica je rešila sve to da ostavi iza sebe i udružila snage sa Brajom, kako bi se u javnosti vratila u velikom stilu.
Interesantno je to da Dara nije sarađivala sa Marinom Tucaković. Naime, pevačica je nedavno u “Blic poligrafu” izjavila da nije uspela da vrati dug tvorcu najvećih hitova velikih zvezda.
svetsvet, instagram
The post Dara spremna za promene nakon skandala: Ušla je u studio kako bi snimila nove pesme, a tek da vidite s kim se pomirila! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Dara spremna za promene nakon skandala: Ušla je u studio kako bi snimila nove pesme, a tek da vidite s kim se pomirila!

Izvor: Scandal.rs, 22.Mar.2019

Dara Bubamara nedavno je bila u centru skandala kada je u javnosti procureo snimak na kojem liže vibrator. To je još jedan u nizu skandal popularne pevačice čije su fotografije na kojima je naga obišle javnost pre par godina. Ipak, Dara se ne obazire na ovo, već nastavlja tamo gde je stala. Ušla...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.