Dara otkrila tajnu savršene linije

Izvor: Tracara.com, 21.Feb.2019, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara otkrila tajnu savršene linije

Pevačica Dara Bubamara ponosno pokazuje svoju vitku liniju od kako je smršala nekoliko kilograma. Otkrila je i kako je to postigla, ali i da se ljudima dopada njen novi izgled, pa joj ne manjka ni udvarača. Kako otkriva pevačica, za njenu savršenu liniju odgovorna je specijalna ishrana. ”Pojedem neki šejk, neku voćkicu, sve jedem po malo. I kada naručim neko jelo, ili kada jedem slatko, to je sve po dva tri griza. I to je fora. Verujte mi. Zbog toga sam smršala”, rekla je pevačica uz >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << osmeh. Ona kaže da ne izlazi mnogo te da tako muškarci nemaju priliku da joj dodeljuju komplimente. ”Ne znam šta kažu muškarci, ja ne idem nigde, ne družim se, ali dobijam poruke od mojih prijatelja, kažu: ‘Jao, moj drug, ovaj ne znam, ludi za tobom’, tako da, vidim da me vole”, priznala je Dara Bubamara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dara Bubamara priznaje da je smršala gladovanjem

Izvor: Tracara.com, 21.Feb.2019

Dara Bubamara izgleda sve bolje i bolje, ako je suditi po fotografijama koje svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama. Pevačica, koja je nedavno objavila snimak koncerta iz Arene, tvrdi da se njen novi izgled dopada svima – kako fanovima, tako i udvaračima, kojih ima na svakom koraku. Ne...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.