Dara Bubamara slučajno sama objavila slike iz kreveta?! (FOTO 18+)

Izvor: Svet plus, 11.Mar.2019, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara slučajno sama objavila slike iz kreveta?! (FOTO 18+)

Pevačica Dara Bubamara slučajno sama objavila slike iz kreveta, a još u usta stavila vibrator?! Njena poruka nakon toga je stvarno hit!

Eksplicitne fotografije Dare Bubamare ponovo tresu srpsku estradu. Naime, na društvenoj mreži Instagtam ponovo su procurile fotografije gole pevačice, baš kao pre dve godine, kada joj je, kako je rekla, celu priču smestio jedan fudbaler.

Navodno su se prvo fotografije pojavile na njenom Instagramu, da bi potom obrisane, tvrde >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << korisnici društvenih mreža. Na njima se navodno nalazi obnažena Dara, u prvom planu su njene ogromne grudi, dok u ruci drži vibrator, a onda ga u jednom trenutku stavlja u usta. Pogledajte OVDE

Pevačica do sad nije komentarisala ove nove fotografije, već je na svom Instagram storiju poželela svojim pratiocima dobro jutro uz kaficu.

Dara Bubamara i ranije je prolazila kroz slične porno afere, ali još nije poznato da li je na fotografijama zaista pevačica ili je reč o montaži, budući da je i pre tri godine rekla da joj je tada skandal sa golim fotografijama smetio jedan fudbaler.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Gola pevačica - samo za najbrže! (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 11.Mar.2019

Internetom kruži eksplicitni snimak pevačice Dare Bubamare..Pre nekoliko godina estradu je potresao skandal s golišavim fotkama gole pevačice Radojke Adžić...O eksplicitnim pozama na fotkama pisalo se kao i o onim na kojima se navodno vidi Jelena Karleuša, ali taman što se estrada i domaća štampa...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.