Dara Bubamara sa beogradskom publikom proslavila pobedu na Pink Music Festivalu! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Maj.2015, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara sa beogradskom publikom proslavila pobedu na Pink Music Festivalu! FOTO+VIDEO

Dara Bubamara odnela je pobedu na nedavno završenom Pink Music Festivalu, a nakon kratko slavlja, nastavila je da radi punom parom, te je svoju radost podelila i sa beogradskom publikom u jednoj popularnoj kafani.

Nakon velikog uspeha koji postigla sa pesmom "Žena zmaj" na nedavno odražanom Pink Music Festivalu, Dara Bubamara nastavila je da ubrzanim tempom da radi, te je iskoristila priliku i da u popularnoj kafani "Na vodi", proslavi svoju pobedu zajedno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sa beogradskom publikom. Odevena u usku haljinu koja je u prvi plan istakla njeno bujno poprsje, pevačica je publici poželela sjajan provod, a zatim počela da niže svoje najveće hitove. Najveće ovacije izazvala je upravo pobednička numera, koju je pevačica posvetila damama.

Sjajna atmosfera potrajala je do duboko u noć, a vidno raspoložena Dara, publici je priredila još jednu nezaboravnu noć.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Dara Bubamara oženila brata! FOTO

Izvor: Svet plus, 09.Maj.2015, 12:04

Dara Bubamara poslednjih dana ima mnogo razloga za slavlje. Nkaon što je pobedila na nedavno završenom Pink Music Festivalu, juče je slavila i bila glavna zvezda na svabi svog brata...Glamuroznom venčanju koje je organizovanu u Pirotu, a glavna zvezda bila je Dara Bubamara, koja je ujedno bila i...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.