Dara Bubamara progovorila o Luni Đogani

Izvor: Vesti-online.com, 06.Maj.2019, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara progovorila o Luni Đogani

Dara Bubamara iznela je otvoreno svoj stav o Luni Đogani, pa priznala da joj se zadrugarka itekako dopada zbog svoje emotivnosti. Pevačica je priznala da bi poludela da je neko zatvori i na 5 dana, a kamo li na godinu dana.

- Kad god sam kod kuće, meni je upaljeno i gledam. Nemam nešto posebno neke favorite. Draga mi je mala Luna zato što je onako jedno emotivno biće, a u principu ne pratim toliko da nekog posebno volim. Ima stvarno neverovatnih likova, ludih - kaže ona.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
- Meni je to interesantno, proučavam kakvi su ljudi, radim psihologiju. Moram da kažem da to nije lako, biti zatvoren godinu dana, ja bih poludela zatvorena deset dana, pet dana, a zamisli godinu dana, to je stvarno jako teško - rekla je Bubamara.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.