Dara Bubamara ponovo sa BIVŠIM mužem: Pojavili se u javnosti i Dara se RASPLAKALA!

Izvor: Svet, 24.Maj.2019, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara ponovo sa BIVŠIM mužem: Pojavili se u javnosti i Dara se RASPLAKALA!

Dve godine nakon razvoda, Dara Bubamara i Milan Kesić ponovo su se sreli. Dara je i pre toga često isticala da je u dobrim odnosima sa bivšim mužem koje smatra svojim zaštitnikom.

Zbog sina Koste danas su se zajedno pojavili na priredbi i bodrili svog sina.
Da je između njih sve u redu dokazuje i selfi fotografija koju je Dara objavila u opciji stori na Instagramu.
Danas sam bila na priredbi svog sina. Rasplakala sam se od sreće, setila se svog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << detinjstva, nesebične borbe mojih roditelja za moje lepo detinjstvo i bolje sutra… Kao da je juče bilo! A sada ja gledam svog sina i zahvaljujem se Bogu na njemu, pametnom, lepom… Preponosna sam na njegovu današnju recitaciju i pevanje i ne samo to, nego na celokupno njegovo biće i na to u kakvog čoveka odrasta – napisala je pevačica na Instagramu.

svetsvet
The post Dara Bubamara ponovo sa BIVŠIM mužem: Pojavili se u javnosti i Dara se RASPLAKALA! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.