Dara Bubamara otkrila da se bavila ilegalnim poslovima

Izvor: Tracara.com, 16.Nov.2018, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara otkrila da se bavila ilegalnim poslovima

Dara Bubamara danas je jedna od najtraženijih pevačica, no često je njen privatni život punio stupce medija umesto karijere. Pevačica iza sebe ima dva braka – sa Milanom Kesićem, ima sina Konstantina, no prvi brak sa Lazarom Dugalićem Lakijem medijima je daleko interesantniji. O njemu Dara ne voli da priča, jer je taj period života za nju bio najmučniji. Iako su Dara i Laki bili u srećnoj ljubavnoj vezi, u zenitu popularnosti su se u tajnosti venčali 2002. godine Dugalić je uhapšen, >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << a Dara je to jako teško podnela. “Taj period svog života pamtim kao najmučniji. Bilo mi je veoma teško, pa sam utehu pronalazila u uspesima na poslovnom planu. Rekla bih da je izuzetno teško da u isto vreme privatni život i posao budu savršeni. Veliki sam borac i do svojih ciljeva dolazim po svaku cenu. A mnogi su mislili da ću se povući sa estrade dok Laki ne bude pušten. Ipak, bila sam jača i istrajnija nego ikada. Pesme s albuma objavljenih u tom periodu postale su hitovi, punila sam diskoteke, kažu da nikada bolje nisam izgledala. I sebi i drugima dokazala sam da sam najjača. Sigurna sam da su i brojne obaveze umnogome uticale na to da ne razmišljam o svakodnevnim problemima i da što lakše proživim te kritične dane. Vikendima sam nastupala po inostranstvu, a svake srede odlazila kod Lazara u posetu”, ispričala je pevačica za Kurir, koji ipak svoj prvi brak ne smatra odlukom proisteklom iz ljubavi. View this post on Instagram A post shared by Dara Bubamara (@darabubamara_official) on Nov 12, 2018 at 11:57am PST “Brak s Lazarom ne bih uopšte računala, ali i to je deo mog života. Dok sam radila po inostranstvu, vize smo u tom periodu dobijali preko čoveka koji je muvao s pevačima a nije plaćao porez, pa smo onda mi pevači koji smo radili u Nemačkoj vraćani i proveravani. Laki je tada imao nemački pasoš i jedan prijatelj je predložio da se venčamo kako bih i ja automatski dobila papire i prestala da se mučim na granici. Rekla sam da je u redu da mi to učini jer sam mu tada bila devojka”, iskrena je Dara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dara Bubamara otkrila da se bavila NELEGALNIM RADNJAMA dok je bila sa bivšim: “TO JE BIO NAJMUČNIJI PERIOD U MOM ŽIVOTU”

Izvor: Svet, 16.Nov.2018

Dara Bubamara iza sebe ima dva propala braka, sa Lazarom Dugalićem Lakijem i Milanom Kesićem, sa kojim ima sina Konstantina. O prvom suprugu pevačica izbegava da priča jer je, kako kaže, taj period života za nju bio najmučniji.. Dara je sa Lakijem bila u srećnoj ljubavnoj vezi, i to kada je bila...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.