Dara Bubamara odbila ulogu na filmu! Sada piše knjigu - Moji principi!

Izvor: Svet plus, 10.Okt.2019, 10:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara odbila ulogu na filmu! Sada piše knjigu - Moji principi!

Dara Bubamara odbila ulogu na filmu! Sada piše knjigu pod nazivom "Moji principi"! Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj...

Dara Bubamara počinje sa pisanjem knjige, nakon što je odbila ponudu francuskih producenata da se pojavi u krimi-filmu.

Da je to prihvatila u ostvarenju bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << pojavila pored di-sžej Snejka i američkog repera Big Alija, ali kaže da nije mogla da kaže "da".

- Ponuda za film bila je veoma primamljiva i dugo mi je bilo žao što nisam mogla to da prihvatim jer nisam mogla da otkažem sve zakazane nastupe i obaveze oko snimanja pesama da bih sedela toliko u Francuskoj. Naročito jer je u filmu trebalo da se pojave svetske zvezde di-džej Snejk i Big Ali, koje inače poznajem i preko svog bivšeg supruga Milana - rekla je Dara.

Umesto filma stiže njena knjiga u kojoj će se naći delovi njenog najintimnijeg života, pa i onog kada su u javnost isplivale njene porno-slike.

- Knjiga će biti ludilo, tu će biti sve o tome kroz šta sam prolazila u životu i kako sam se borila u životu i privatno i poslovno, o muškarcima, o aferi koju sam imala, pa do prevare koju mi je smestio prijatelj... I naslov sam odmah znala da će biti "Moji principi", a videćete i zašto kada budete čitali - otkriva Dara Bubamara.

- Naravno, neću izostaviti ni moj brak sa Milanom, jer mi je to bio lep životni period sa čovekom s kojim imam predivnog sina - zaključila je pevačica za Stars.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.