Dara Bubamara objavila dva spota

Izvor: Poznati.info, 04.Nov.2010, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara objavila dva spota


Dara Bubamara očigledno ne sedi skrštenih ruku. Naime, Dara u jednom danu u pratnji svog benda snimila čak dva spota i to za pesme 'Izađi sam' i 'Mili moj'. Spotovi su snimani u Kulturnom centru u Rumi, a za potrebe spota Dara je čak naučila i da svira klavir.


Slične, interesantne teme: >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << Dara Bubamara 2010 - novi album Top 5 najvećih gafova televizijskih voditelja Voodoo Popeye Vudu Popaj Biografija

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Premijera dva spota Dare Bubamare (Video)

Izvor: Svet plus, 04.Nov.2010

Pevačica Dara Bubamara snimila je dva nova spota za pesme "Mili moj " i "Izađi sam ". Pesme su odsvirane uživo, a prepoznatljiv pečat dala je pevačica svojom bojom glasa.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.