Dara Bubamara nikad surovija o Slobi Radanoviću: On je stvarno balvan, gazi preko mrtvih!

Izvor: Svet plus, 15.Apr.2024, 12:43

Dara Bubamara nikad surovija o Slobi Radanoviću: On je stvarno balvan, gazi preko mrtvih!

Dara Bubamara oštro je prokomentarisala izjavu Slobe Radanovića, u kojoj je istakao kako joj oprašta za sve uvrede i da je voli.
Pevačica Dara Bubamara nedavno je postala epicentar skandala nakon što je optužila svog mlađeg kolegu Slobu Radanovića za krađu pesme "Infarkt duše". Ova kontroverza je došla do javnosti nakon što je Dara gostovala u jednom popularnom podkastu, gde je detaljno iznela sve nesuglasice i sukobe sa Slobom.
Tokom intervjua, Dara nije štedela reči kako bi izrazila svoje razočaranje i ogorčenje prema Slobi. Istakla je da je duboko povređena što je otkrila pravo lice svog kolege i prijatelja. Opisala ga je kao osobu koja se skriva iza maske dobrog momka, dok zapravo...

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.