Dara Bubamara: Prvo što primetim na muškarcu jeste da li je lep!

Izvor: Svet plus, 06.Feb.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dara Bubamara: Prvo što primetim na muškarcu jeste da li je lep!

Dara Bubamara važi za jednu od najseksipilnijih pevačica na estradi, a kako je trenutno sama, otkrila je šta prvo primeti na muškarcu.

Dara Bubamara nedavno je raskinula vezu sa 13 godina mlađim dečkom, a pevačica je na pitanje jedne obožavateljke odgovorila šta je prvo što primeti kod muškarca:""Teško pitanje, pošto nisam od onih žena koje samo sede po restoranima i gledaju muškarce. Ali, odgovoriću na to pitanje. Primetim da li je neko lep, njegov pogled, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << oči, usta, kakve je građe... Sve to mi je jako bitno. Ne sviđa mi se ako je muškarac debeo i ako je neuredan, jednostavno se vidi da ne vodi računa o svom izgledu. Često se dešava da mi za oko zapadne i kakav stav ima neki muškarac, kako se ponaša i gestikulira dok govori" rekla je ona za Pulsonline.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.