Dar ili kazna božija? Nenadu se SVAKE godine uoči Božića pojavljuje krst na čelu, POSEBNOG MIRISA

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jan.2024, 14:22

Dar ili kazna božija? Nenadu se SVAKE godine uoči Božića pojavljuje krst na čelu, POSEBNOG MIRISA

Krvari i stvara mu velike probleme, ali smatra da može da pomogne ljudima.

Nenad Paunović, čovek koji tvrdi da je istinski stigmatista, te da mu se svake godine otvara nasred čela krst, gostovao je u emisiji "Showbliz" na Hajp televiziji.

Nenad Paunović je otkrio sve detalje njegovog života koji se promenio za 180 stepeni kada ga je jednog dana tokom krštenja, gde je kumovao, sveštenik miropomazao, a na mestu gde ga je dodirnuo na čelu, pojavila se tačkica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja će naknadno postati otvorena rana, u obliku krsta.

Kako Nenad govori u emisiji njemu se svake godine, tri puta, tokom velikih hrišćanskih praznika, na Božić, Uskrs i Bogojavljanje, pojavljuje rana na čelu, koja krvari, ali nema crvena krvna zrnca, ali i miriše. I to traje sedam dana svaki put.

“Kako možeš napraviti razliku koja osoba je zaposednuta, a koja je psihijatrijski bolesnik”, upitala je voditeljka, budući da je Paunović otkrio i da se bavi isterivanjem nečastivih sila iz ljudi:

“Đavoimena osoba ne može da izgovori “Oče Naš”, to je odmah znak da imate posla sa nečastivim silama”, rekao je Nenad.

Rane stigmata pojavljuju se iznenada i bez objašnjenja. Krvare i izazivaju pravu bol, i često daju miris koji vernici nazivaju mirisom svetosti.

Najavu cele emisije “ShowBLIZ” sa Nenadom Paunovićem,  pogledajte u videu ispod teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.