Danima se IŽIVLJAVA nad njim - Skandalozno ponašanje učesnika Elite: I on je NEČIJE DETE (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 08:08

Danima se IŽIVLJAVA nad njim - Skandalozno ponašanje učesnika "Elite": "I on je NEČIJE DETE" (VIDEO)

Besni fanovi "Elite" odmah su reagovali na ovaj bezobrazluk...

Učesnik "Elite" Uroš Stanić tražio je zadatak od produkcije, a nakon što ga uspešno odradi, Janjuš će dobiti štene.

Naime, Uroš mora da glumi psa dva dana o kom će brinuti Janjuš, a nakon što su izašli u dvorište, potez jednog od učesnika "Elite" sve je razbesneo.

Uroš Rajačić šutirao je Stanića u predelu stomaka i nogu, a potom ga i gađao, što je naišlo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na žestoke reakcije javnosti, koja je osudila ovaj potez starijeg učesnika.

Skandalozno ponašanje otkriveno je nakon što je jedna stranica na Instagramu, koja prati dešavanja u "Eliti", objavila snimak, a komentari su se samo nizali.

"Sramota", "Čemu ovo iživljavanje nad Urošem koji ne može da se brani, što ne maltretira Mensura", "Stoka, iživljava se nad detetom", "Bas jadno. I on je necije dete, kakav god da je" - bili su samo neki od brutalnih komentara na njegov račun.

A post shared by @samo.realno6

Nova skandalozna scena desila danas, kada je Uroš Rajačić ponovo maltretirao Uroša Stanića.

Stanić je potrčao ka Rajačiću da ga zagrli, međutim naišao je na užasnu reakciju, a potom se našao i na podu.

Uroš ga je brutalno gurnuo, nakon čega je Stanić pao i udario glavom o pod.

Na društvenoj mreži Instagram pojavio se uznemirujući snimak, a Janjuš je zapenio od besa i javno zapretio Urošu.

Polomiću ga ja napolju kada izađemo - rekao je Janjušević Staniću, pa dodao:

- Vidiš da su to neartikulisane budaletine koje su tu doveli. Sedi ovde. Proradiće mi živac, pa ću napraviti haos - besneo je Marko.

Komentari su se samo nizali, a mnogi su zahtevali da se Uroš diskvalifikuje, ili makar adekvatno kazni za bahato i sramno ponašanje.

A post shared by @samoposmatramo1

Posle svih ovih događaja evidentno je da se Rajačić danima iživljava nad propadnikom LGBT populacije, a svi se pitaju da li će njegov postupak proći nekažnjeno. Kako će Veliki šef reagovati na sve ovo ostaje nam da ispratimo...

Srbija Danas/Instagram/samo.realno6

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.