Danijela Vranić: Trpim jake bolove. Nisam bila pijana!

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2015, 16:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Vranić: Trpim jake bolove. Nisam bila pijana!

Nakon teške saobraćajne nesreće koja se juče (22. jun) dogodila kod Kombank arene, pevačica Danijela Vranić je otpuštena iz bolnice.

Pevačica je posle ukazane pomoći na KCB Bežanijska kosa puštena na kućno lečenje, ali su povrede ipak ozbiljne i Vranićeva trpi jake bolove. O svojim povredama je rekla:

- Ozbiljno sam povređena, pukla mi je ključna kost i imam velike bolove. Pošto sam veliki borac neću da kukam jer znam da ću biti dobro. Hvala svima koji brinu za mene.

Pevačica izričito demantuje da su ona ili njena drugarica bile u alkoholisanom stanju kada se sudar dogodio dok su se vraćale iz noćnog izlaska.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.