Danijela Vranić: Mislila sam da ću poginuti!

Izvor: Kurir, 23.Jun.2015, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Vranić: Mislila sam da ću poginuti!

Vranićeva zadobila prelom ključne kosti kada je juče na automobil u kome je bila suvozač naletelo drugo vozilo i odbacilo ih u suprotnu traku

Danijela Vranić (40) juče pre podne doživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila teške povrede.

Kako Kurir saznaje, do nezgode je došlo u blizini Kombank arene, kada je na „golf „u kom je Vranićeva bila suvozač velikom brzinom naletelo drugo vozilo i udarilo ih s bočne strane. Od siline udarca automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << u kome je bila pevačica odbačen je u suprotnu traku.

- Srećom, niko nije nastradao, ali je Vranićevoj celo telo ugruvano. Hitna pomoć je odmah došla na mesto nesreće i pevačicu prebacila u KBC Bežanijska kosa, gde su lekari ustanovili da je zadobila prelom ključne kosti - otkriva naš izvor.

Maler za malerom

VRANIĆEVA IMALA UDES I U MARTU

Ovo nije prvi put da se Danijela Vranić oporavlja od povreda koje je zadobila u saobraćajci. U martu ove godine u lančanom sudaru četiri automobila na raskrsnici, gde je pevačica bila treća u koloni zadobila je teške povrede, a gornja usna joj je bila rascepljena.

Inače, Danijela je imala i veoma težak period kada se zbog poremećaja rada štitne žlezde dve godine bila povukla sa muzičke scene.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Danijela Vranić otvoreno: Mislila sam da ću poginuti!

Izvor: Story, 23.Jun.2015

Pevačica je zadobila prelom ključne kosti kada je juče na automobil u kome je bila suvozač naletelo drugo vozilo i odbacilo ih u suprotnu traku..Danijela Vranić..Danijela Vranić juče pre podne doživela je saobraćajnu nesreću u kojoj je zadobila teške povrede...Kako Kurir saznaje, do nezgode...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.