Danijela Stajnfeld otišla iz Srbije zbog silovanja! Sada snima film o tome!

Izvor: Svet plus, 16.Avg.2020, 20:24

Danijela Stajnfeld otišla iz Srbije zbog silovanja! Sada snima film o tome!

Rešila da iznese sve detalje... Danijela Stajnfeld otišla iz Srbije zbog silovanja! Sada snima fil o tome! "Drži me dobro", zasigurno će uzdrmati ovogodišnji Sarajevo Film Festival svojim istraživanjem seksualnog napada i uticajem na preživele.

Dokumentarac srpske režiserke Danijele Stajnfeld, "Drži me dobro", zasigurno će uzdrmati ovogodišnji Sarajevo Film Festival svojim istraživanjem seksualnog napada i uticajem na preživele.

Stajnfeld, proslavljena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << srpska glumica, napustila je zemlju pre nekoliko godina nakon što ju je moćna i poznata ličnost iz industrije seksualno napala. Napad je ostavio traumu i dugo nije mogla govoriti o tome.

Na kraju je napravila „Drži me dobro“ o iskustvu i onima drugih žrtava seksualnog napada koje je upoznala u SAD-u. Film koji prikazuje u odeljku za takmičarski dokumentarni film u Sarajevu, naglašava stanje preživjelih čiji se glasovi i dalje ne čuju ni u današnjem postu - # MeToo era.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.