Danijela Jankov ima novog dečka!

Izvor: Press, 04.Nov.2010, 23:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Jankov ima novog dečka!

Voditeljka Prve televizije Danijela Jankov već neko vreme uživa u strasnoj romansi sa beogradskim biznismenom Nemanjom, kojeg za sada vešto skriva daleko od očiju javnosti!
Kako Press saznaje, zaljubljeni par se upoznao još dok je atraktivna voditeljka bila u zvaničnom braku sa bugarskim producentom i voditeljem Andrejom Anaudovim, od koga se posle godinu dana zajedničkog života razvela 16. oktobra.
- Danijelin brak poslednjih meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << nije uopšte funkcionisao i ona se odavno razišla sa Andrejom i vratila u Srbiju, ali se tek pre mesec dana i zvanično razvela u Bugarskoj. U međuvremenu, u njen život ušao je izvesni Nemanja iz Beograda, za koga se zna da se bavi preprodajom nekretnina u Srbiji i Crnoj Gori. Njih dvoje je upoznao zajednički prijatelj i posle kraćeg poznanstva buknula je ljubav. Svi koji poznaju Danijelu kažu da nikada nije bila srećnija, a da je glavni razlog takvog njenog raspoloženja upravo Nemanja - navodi sagovornik Pressa blizak voditeljki.
U kratkoj izjavi za Press Danijela nije želela ni da potvrdi ni da demantuje da je ponovo zaljubljena.
- Jednostavno, ne želim više da komentarišem ništa vezano za moj privatni život u štampanim medijima jer se uglavnom moje reči izvlače iz konteksta - rekla je Danijela.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Danijela Jankov ima novog dečka!

Izvor: Svet, 05.Nov.2010, 02:27

Voditeljka Prve televizije Danijela Jankov već neko vreme uživa u strasnoj romansi sa beogradskim biznismenom Nemanjom, kojeg za sada vešto skriva daleko od očiju javnosti! Zaljubljeni par se upoznao još dok je atraktivna voditeljka bila u zvaničnom braku sa bugarskim producentom i voditeljem Andrejom...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.