Danijela Dimitrovska dobila glavnu ulogu u engleskom filmu!

Izvor: Svet, 08.Okt.2011, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijela Dimitrovska dobila glavnu ulogu u engleskom filmu!

naslov: 
Danijela Dimitrovska dobila glavnu ulogu u engleskom filmu!



excerpt: 
Jedna od najlepših Srpkinja, verenica Ognjena Amidžića, već nekoliko dana snima scene filma "In the night" u Beogradu...


tekst clanka: 
Manekenka Danijela Dimitrovska započela je glumačku karijeru! Verenica Ognjena Amidžića već nekoliko dana u Beogradu snima engleski film "In the night"! Jedna od najlepših Srpkinja u ovom filmu tumači glavnu ulogu, pored britanskog glumca Bena Aldridža.
"Igram dvadesetogodišnju devojku Danijelu, koja ima problem sa nesanicom. Snimali smo na raznim lokacijama u Beogradu, a najzanimljivije su mi scene koje smo radili na bazenima 'Olimp'. Reč je o prvom u nizu filmova o gradovima širom sveta, ali ne mogu ništa više da otkrivam pre premijere", kaže novopečena glumica, i otkriva da u filmu glumi na srpskom i engleskom jeziku.
Rediteljka je Ivana Bobić, s kojom je Danijela sarađivala u kampanji za čuvenu Stelu Makartni.
"Ivana živi i radi u Londonu, veoma je kreativna i s njom sam pre svega prijateljica. Zna kako se ponašam pred kamerom, pa sam joj na neki način i bila inspiracija za glavnu ulogu. Kad me pozvala nisam se mnogo premišljala jer me je gluma odranije zanima, a i imam dosta poverenja u Ivanu. Ben, moj partner u filmu, dosta mi je pomogao da se opustim. Moram da priznam da je cela ekipa veoma zadovoljna"
, izjavila je Danijela za jedan dnevni list.
Dimitrovska priželjkuje glumačku karijeru, ali neće zapostaviti manekenstvo. "Ovo mi je prvo glumačko iskustvo, nadam se ne i poslednje. Uskoro se vraćam svom poslu u Njujorku. Modeling volim, njime se bavim već osam godina, karijeru sam dovela do zadovoljavajućeg nivoa i nastavljam dalje da je gradim. Možda je gluma još jedan korak ka novom uspehu", kaže manekenka, koja je prošle godine potpisala vredan ugovor sa prestižnom kućom "Victoria's Secret".



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.