Danijel Pavlović: I Marija Šerifović i ja smo kupili pratioce na društvenim mrežama pa smo se upišali od smeha!

Izvor: Scandal.rs, 20.Jan.2015, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Pavlović: I Marija Šerifović i ja smo kupili pratioce na društvenim mrežama pa smo se upišali od smeha!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Povodom afere navodne kupovine folouvera na Instagramu od strane Elene Karaman Karić oglasio se i Danijel Pavlović koji je objasnio da su i on i njegova sestra Marija Šerifović kupovali pratioce na društvenim mrežama:

- Vidim da je danas osvanula nova afera “kupovine pratilaca” na određenoj društvenoj mreži… Meni zaista nije jasno ko može time da se bavi, a da se ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << sprda, ja sam jednom dao 5 dolara sa Marijom da vidim da li to funkcioniše, i preko noći dobio 20.000 pratilaca na tviteru, upišali smo se od smeha! I naravno odmah to javno rekli i sprdali se na tu temu, jer mi zaista imaginarna popularnost ne znači apsolutno ništa. Tako i svi ovi MULTIMILIONERI na Jujtjubu, koji izbace pesmu i za dva dana imaju dva miliona, pa za mesec dana 10 miliona, a za tri meseca 25 miliona… Dajte ljudi… Pa Britni Spirs sa najvećim hitovima ima toliko pregleda, a planetarno je popularna. Aj što lažete druge, al brale DOKLE ĆETE DA LAŽETE SEBE?! - rekao je Pavlović.

Sve najnovije vesti, svađe, prepucavanja, ogovaranja, paparazzo fotografije samo u SCANDAL! – u! Već deset godina najtiražniji tabloid u regionu – SCANDAL! je u prodaji za samo 30 dinara. Šta vas očekuje u novom broju pogedajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.