Danijel Krejg: Fejslifting vs. 007

Izvor: Prva.rs, 05.Jun.2014, 11:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Danijel Krejg: Fejslifting vs. 007

Producenti kažu da bi Krejga poslali na besplatno zatezanje lica, ali ističu da se boje da će ih popularni glumac odbiti, jer nije pobornik estetskih intervencija i plastične hirurgije.
S druge strane, producenti se plaše da njegove bore i proćelavost nisu adekvatni za novo otelotvorenje tajnog agenta 007.
Bez obzira na sve, producenti ne žele da zamene Krejga drugim glumcem, a da li će ga nagovoriti na odlazak kod “plastičara”, ostaje da vidimo…
Upoznajte novog ljubimca Jelene Karleuše!

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Danijel Krejg: Fejslifting vs. 007

Izvor: Blic, 05.Jun.2014

Ako ponovo želi da bude Džejms Bond, Danijel Krejg će morati da zategne lice…..Producenti kažu da bi Krejga poslali na besplatno zatezanje lica, ali ističu da se boje da će ih popularni glumac odbiti, jer nije pobornik estetskih intervencija i plastične hirurgije...S druge strane, producenti...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.