Izvor: Scandal.rs, 24.Apr.2020, 20:53

Danijel Đurić: “Amari televiziju gradimo SRCEM!”

Amari TV je televizija koja obuhvata šarenolik program koji čine srpska i romska muzika uživo. Tu su i razne emisije koje se snimaju u Beču i Srbiji, kao i emisije koje predstavljaju Srbiju i njenu turističku ponudu. Poseban segment programa predstavljaju emisije o nacionalnim manjinama, romskoj zajednici, životne priče, kulturu, običaje i romske svadbe.

Vlasnik televizije Danijel Đurić ističe da je cilj Amari televizije, pored komercijalnih emisija, da poboljša i ubrza integrafiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << i obrazovanje Roma.

– Da bismo postigli naše ciljeve moramo dosta raditi na projektima koji su pre svega namenjeni ljudskim i manjinskim pravima. Postoje mnogobrojni projeki u Srbiji i inostranstvu koji se rade, ali nemaju dovoljnu medijsku pažnju, pa samim tim i  mogućnost da se prezentuju. Ovo je veoma važno kako bi se narod informisao i saznao za postojanje istih. Imamo dobre ideje, imamo dobru volju, treba nam velika podrška i državnih institucija kako bismo mogli da realizujemo određene projekte koji mogu biti od velikog značaja. Radimo takođe na tome da naša televizija za nekoliko meseci uđe i na tržište Srbije kroz neke operatere koji će prepoznati potencijal naše televizije jer smatram da smo drugačiji i borimo se srcem. Za početak, to je sasvim dovoljno – rekao je Đurić.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.