Izvor: Scandal.rs, 23.Maj.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Daniel Kajmakoski: Plašim se da ne ostanem bez voljenih osoba

Kako je živeti u koži Daniela Kajmakoskog?

Lepo, ali ne i lako. Moj posao uzima najveći deo mog života, a to podrazumeva dosta rada, truda, ulaganja. Zahvalan sam što mojim talentom mogu da usrećim veliki broj ljudi, a ujedno osećam veliku odgovornost prema njima.”

Kad biste mogli da četrdeset osam sati budete bilo koja osoba na planeti, čiji život biste odabrali za ta dva dana?

Biram Putina ili Obamu. Ako bih bio ruski predsednik, napravio >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << bih savez sa američkim, a isto bih učinio i u obrnutoj situaciji. Time bi mir u svetu bio zagarantovan.”

Da li vas klovnovi plaše ili zasmejavaju?

Nijedno ni drugo. Klovnovi mi nikada nisu bili smešni, čak ni kada sam bio dete. Više mi ih je bilo žao što su prinuđeni da se glupiraju bez prestanka.”

Šta je vaš najveći strah?

Najviše se plašim gubitka voljenih osoba, bez kojih ne mogu da zamislim svoj život. Pored muzike, važan deo mog život čine moja porodica i prijatelji, pa svaki slobodan trenutak pokušavam da provedem bar u telefonskom razgovoru sa njima.”

Ostatak intervjua pročitajte OVDE.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.