Danas zarađuje BRDO NOVCA, ali jedan detalj iz detinjstva Slobe Radanovića je rastužio mnoge: OTAC PRODAVAO KOKICE KAKO BI ODGAJIO PORODICU

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2023, 18:56

Danas zarađuje BRDO NOVCA, ali jedan detalj iz detinjstva Slobe Radanovića je rastužio mnoge: OTAC PRODAVAO KOKICE KAKO BI ODGAJIO PORODICU

Do sada nepoznate činjenice iz života!

Sloba Radanović je jednom prilikom istakao da u njegovim pesmama postoje autobiografski delovi.

Jedna od scena u pesmi "Stari" je gde glumac, koji je u ulozi njegovog oca, prodaje kokice.

Ovaj detalj je mnoge rastužio, jer je Sloba jedan od pevača koji danas zarađuje mnogo, dok su za vreme njegovog detinjstva roditelji morali da se pomuče.

On im je i više nego zahvalan što su ga izveli na pravi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << put, a to je i sam isticao u nekoliko intervjua.

- Kao dete sam bio često bolestan i moji roditelji su se baš namučili sa mnom. Stalno smo išli po bolnicama. Primao sam venske injekcije u čelo. Gušio sam se, a majka nije mogla da dođe sebi od tuge. Ja sam se gušio u nedostatku vazduha, a ona u suzama - ispričao je pevač jednom prilikom u razgovoru za "Srpski telegraf".

On se prisetio dana za koji kaže da ga nikad neće zaboraviti.

- Često smo odlazili u dečiji dispanzer u Zrenjaninu i do tamo smo dolazili autobusom. Na stanici je bio jedan kiosk u kom se prodavalo pecivo. Majka mi je tu uvek kupovala pogačice i jogurt. Posle terapije smo krenuli kući i tada mi je rekla da je bolje tog dana da prošetamo kroz grad umesto da se vratimo autobusom. Kada smo prošli pored kioska, podsetio sam je: "Mama, zaboravila si da mi kupiš pogačice." Odgovorila mi je: "Nema mama danas za pogačice, kupićemo drugi dan." Zato što nije imala novca za kartu nismo ušli ni u autobus, danas mi je jasno. Nekih 200 metara dalje na stazi smo pronašli 20 dinara. Bog nam ih je poslao! Bili smo srećni kao da smo pronašli milion dinara i odmah smo se vratili po pogačice i jogurt. Taj dan nikada neću zaboraviti. Njen ponos da ne traži ni od koga pare, njenu bol što nema da mi kupi kiflu i sreću kada smo pronašli pare za obrok - kazao je Radanović jednom prilikom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.